fbPixel

Om oss

Bulder bygges for deg som vil ha mindre bank og mer kontroll. For deg som vil ha automatisk rente på boliglånet, og følelsen av å være ett steg foran.

I Bulder har vi gjort et modig valg. Vi retter oss mot deg som mener at banken din passer bedre i en app enn i en nettleser eller bak en skranke. I praksis betyr det at vi kan sette all vår utviklingskraft til å bygge smarte funksjoner tilpasset din brukeropplevelse. En brukeropplevelse vi vet er selvbetjent og på farten, hele tiden.

Når vi spør norske bankbrukere om hva som er viktig, er svaret klart og tydelig: Gjør det enkelt for meg i hverdagen, og gi meg oversikt over økonomien min. Vi skal klare å levere på begge deler, og vi er sikre på at rendyrket fokus på appen er måten å gjøre det på. Det er derfor alt i Bulder handler om mobil. At vi går «all in» på mobil betyr at det vi lager kan vi bygge totalt uten hensyn til gamle nettlesere og utdaterte versjoner av Windows. Vi har rigget oss for din mobile brukeropplevelse, og følelsen av å være ett steg foran.

En tjeneste fra Sparebanken Vest

Bulder Bank er en egen merkevare som er en del av Sparebanken Vest og opererer under Sparebanken Vest sin bankkonsesjon. Bulder Bank er altså ikke et selvstendig finansforetak. For deg som kunde betyr det at goder, rettigheter og tryggheten som alle Sparebanken Vests kunder også tilfaller deg. Vær oppmerksom på at du som kunde dermed er omfattet av Sparebanken Vest sin innskuddsgaranti opp til 2 millioner kroner for dine samlede innskudd i konseptet Bulder Bank og dine øvrige innskudd i Sparebanken Vest.
Les mer om vår innskuddsgaranti her.

Renten settes ned automatisk

Skal du kjenne deg ett steg foran, må vi forenkle hverdagsøkonomien din. En stor pott i de flestes månedlige utgifter er boliglånet. Vi har utviklet et vedlikeholdsfritt boliglån. Et boliglån som alltid skal være blant markedets rimeligste, men aller viktigst er det at du får renten automatisk nedjustert når verdien av boligen din øker eller du betaler ned på lånet.

I Bulder Bank trenger du ikke forhandle eller true med å bytte bank for å få de «hemmelige» prisene andre banker opererer med. Vi justerer ned helt automatisk etter enkle og forståelige regler. Dette gjør det enklere for deg og enklere for oss. Vi skal ikke bruke tiden på å forhandle priser med kunder, vi skal bruke tiden på å lage nye tjenester som er knallbra for deg.

Vi skal samarbeide med kunder og smarte oppfinnere

Diskusjonen om hva du som kunde skal finne i appen starter alltid med spørsmålet om hvilket problem vi skal løse for deg. I første omgang kommer et knippe tjenester som vi er ganske sikre på vil være nyttige. I appen vår vil du f.eks. finne en funksjon som kjenner igjen abonnementer, og du har dessuten mulighet til å si opp et abonnement direkte i appen. Enkelt og nyttig!

Vi skal utvikle appen videre. Vi har et megadyktig team, men vi tenker forbi oss selv. Det finnes et fantastisk miljø av startups og gründere i Norge. Vi vil knytte til oss kreative og nyskapende samarbeidspartnere i fintech-miljøet både i Norge og utlandet. Det må vi, for å kunne gi deg en god nok opplevelse. Vi er uansett alltid mest opptatt av nytteverdien for deg som kunde, og mindre opptatt av hvem som har laget selve programkoden.

Cut the crap!

Vi har utviklet en cut the crap-holdning i laget vårt. Så mye som mulig av byråkratiet er fjernet, og vi sitter igjen med det som faktisk betyr noe. Beslutninger taes på en time og tempoet holdes oppe. Slik bygger vi en ny bankhverdag for den kravstore og frie – som er klar for å bytte ut banken sin med en app.

Hvis du synes dette høres ut som et spennende sted å jobbe, så er vi på utkikk etter å komme i kontakt med app-utviklere med ambisjoner.

Kontakt

Åpenhet er en av ledestjernene vi navigerer etter. Gi oss en lyd om du lurer på noe!
Navn: Navn
Tittel: Tittel
Epost: Epost
Mobil: Mobil
Navn: Torvald Kvamme
Tittel: Direktør
Epost: torvald.kvamme@ bulderbank.no
Mobil: 900 28 088
Navn: Pål Nielsen
Tittel: Leder produktutvikling
Epost: pal.nielsen@bulderbank.no
Mobil: 952 19 629
Navn: Marit Brochmann
Tittel: Leder operasjonell drift
Epost: marit.brochmann@bulderbank.no
Mobil: 957 43 590
Navn: Eirik Bakke
Tittel: Leder Marked og salg
Epost: eirik.bakke@bulderbank.no
Mobil: 909 52 587
Navn: Markus Nordstrønen
Tittel: CTO
Epost: markus.nordstronen@bulderbank.no
Mobil: 916 03 221

Jobbsøker

Har du lyst til å være med å lage fremtidens bank? Vi er på jakt etter flinke folk, og akkurat nå ser vi spesielt etter IT-utviklere. Vi er selvsagt interessert i å komme i kontakt med andre jobbsøkere som har lyst til å være med.
Mer detaljer

Vi har en fremtidsrettet teknologistack bygget på Google Cloud og Firebase, med en asynkron arkitektur som gjør våre eventdrevne applikasjoner utrolig raske og robuste. Sammen med rike APIer og Native apper åpner dette for spennende løsninger som kommer til å utfordre konkurrenter og begeistre våre kunder.

Bulder Bank sitter samlet og jobber tett på tvers av fag og disipliner. Vi har et sterkt fokus på fart, åpenhet og kontinuerlig læring. Slik kan vi ta raske beslutninger for å holde farten oppe.

Ta gjerne kontakt for en uformell prat og en kaffe. Vi vil gjerne høre fra deg og vil gjerne fortelle mer om hvordan vi jobber. Vi tror du vil like det!